ΘΕΟΛΟΓΙΑ: Ο Μωσαϊκός Νόμος υπέρ της εφαρμογής του θεοκρατικού νόμου από μέρους του κράτους

 Το περιεχόμενο του Μωσαϊκού Νόμου είναι γροθιά στο στομάχι για το πολιτικό-δημοσιογραφικό κατεστημένο της Κύπρου που μας τα έχει πρήξει με το προτεσταντικής και αμερικάνικης προέλευσης δόγμα του χωρισμού του κράτους από την Εκκλησία. Φυσικά βιώνουμε και μια άλλη ακραία κατάσταση που είναι η καθυπόταξη της Εκκλησίας στο κράτος. Αφού θέλουν οι πολιτικοί ηγέτες χωρισμό του κράτους από την Εκκλησία τότε γιατί επί της ούτω καλούμενης πανδημίας έκλεισαν τους ναούς; Αφού άλλη εξουσία το κράτος και άλλη η Εκκλησία. Ας σταθούμε όμως σε αυτό που μάχονται με νύχια και με δόντια οπορτουνιστές Μασόνοι πολιτικοί και παπαγαλάκια δημοσιογράφοι να περάσουν και αυτό είναι να ανεξαρτητοποιηθεί η πολιτική από τον νόμο του Θεού.


Ας δούμε τα πράγματα με έναν πιο νηφάλιο τρόπο και πριν ανατρέξουμε στον Μωσαϊκό Νόμο ο οποίος είναι νόμος εφ' όλης της ύλης, είναι όχι απλά κοινωνικό σύστημα, αλλά και κρατική δομή συν τοις άλλοις, ας αναλογιστούμε γιατί πρέπει και καλά η πολιτική να μην αποτελεί μέρος αυτού που ονομάζουμε σχέση μεταξύ Θεού και ανθρώπου; Γιατί η σεξουαλική ζωή αφορά άμεσα την σχέση μας με τον Θεό, εντούτοις για τους πολιτικούς ηγέτες και δημοσιογραφικούς ταγούς του τόπου η πολιτική είναι εκτός σφαίρας; Τι μαγικό έχει η πολιτική ώστε δεν αφορά τον Θεό;

Ας αναρωτηθούμε γιατί ορισμένοι σκοτεινοί κύκλοι προάγουν αυτό το δόγμα περί διαζυγίου μεταξύ κράτους και Εκκλησίας, μήπως και ανακαλύψουμε κάποια εκ του πονηρού κίνητρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΘΕΟΛΟΓΙΑ: Ο Μωσαϊκός Νόμος ως πλήρωμα του Ιερού Ευαγγελίου

ΘΕΟΛΟΓΙΑ: Η Παλαιά Διαθήκη επιβεβαιώνει τον Χριστό αφού είναι εναντιόν της αναγκαστικής ομονοίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Πως σχετίζονται οι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις του Κόβιτ με τα ιατρικά πειράματα των Ναζί